Uzm. Dr. Adem AKKAYA Iç Hastaliklari Uzmani

E-Posta Adresi: ademakkaya@medipol.edu.tr
Çalışma Saatleri:
Eğitim:
2003 Tıpta Uzmanlık İç Hastalıkları, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
1998 Tıp Lisans, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
İç Hastalıkları Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı
‘’Agresif seyirli hodgkin dışı lenfomalarda tedavi sonuçlarının değerlendirilmesi, sağkalım ve prognostik özellikler’’
Deneyim:
1999-2003
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı
2004-2010
Özel Gazi Hastanesi, İç hastalıkları uzmanı (2004-2005 Başhekim)
2010-2013
Medicine Hospital, İç hastalıkları uzmanı
2013-..
Medipol üniversitesi, Fındıkzade hastanesi
Yayınlar
Aktan M, Akkaya A, Doğan O, Dincol G. Chronic lymphocytic leukemia and multiple myeloma in the same patient: case report. Leukemia and Lymphoma, Vol. 44, No 8 (August 2003), pp. 1421-1424.
M. Akif Karan, N. Erten, C. Taşcıoğlu, A. Akkaya, E. Akasya, C. Baykal. Ülseratif kolit seyrinde gelişen sweet sendromu; olgu sunumu. İst. Tıp Fak. Mecmuası 63:1, 2000.
A. Akkaya, M. Aktan. Kronik lenfositik lösemi seyrinde multipl miyelom: olgu sunusu. XXVIII. Ulusal Hematoloji Kongresi poster bildirisi.
Mesleki Üyelikler:
TTB, İstanbul Tabip Odası
Medscape Internal Medicine, Continuing medical education (CME) (Completed CME Activities, credites total: 10)
UpToDate® is the premier evidence-based clinical decision support resource, trusted worldwide by healthcare practitioners to help them make the right decisions at the point of care. It is proven to change the way clinicians practice medicine, and is the only resource of its kind associated with improved outcomes